Categorieën

Het SmartSwitch systeem kan tot 4 servo’s tegelijk besturen, waarvan elk individueel kan worden geprogrammeerd voor een exact gewenste start en stop positie, samen met een keuze van negen werksnelheden. Elke servo is krachtig genoeg om een Peco wissel te bedienen, zonder hem te moeten modificeren of het verwijderen van de “over-centre” veer.

Gebruiksvriendelijke programmering zorgt voor een ongecompliceerde installatie en zijn compacte ontwerp maakt het geschikt voor montage op kleine ruimtes. Hij kan worden gebruikt met 12 V dc analoge systemen of gemonteerd worden met een Vaste Decoder (PLS-135) voor digitale aansturing (DCC) van het systeem. Hij is ook uitbreidbaar door het koppelen van meerdere besturingsprinten en even zovele servomotoren als gewenst worden.

De kit (PLS-100) bevat een besturingsprint, vier servo’s (compleet met montagedelen en verbindingsdraden enz), vier schakelaars, een programmeer print, vier 1 mtr. verlengkabels, gebruiksaanwijzing en alle montage onderdelen die voor installatie nodig zijn.

Daarnaast is de ‘SmartFrog’ (PLS-130) verkrijgbaar, die kan worden geïnstalleerd voor het automatisch wijzigen van de polariteit van het puntstuk van Electrofrog wissels, die gemotoriseerd zijn met ‘SmartSwitch’. Ook is een Control Board print (PLS-120) beschikbaar, enkele servomotor (PLS-125) en 1 mtr. verlengkabel (PLS-140) voor uitbreiding van de startset tot het aantal dat u nodig heeft voor uw modelspoorbaan.

Volgens ons is dit een zeer betaalbaar systeem, dat warm zal worden ontvangen door de modelspoorbouw gemeenschap.
Dit systeem is getest en gepubliceerd door o.a. het Modelspoor Magazine, uitgave 137 van juni 2014,


Weergave:
 


Bezig met laden...

Aparte servomotor

€ 26,50 p/stuk

SmartFrog

€ 19,80 p/stuk

SmartSwitch Control Board

€ 52,90 p/stuk

SmartSwitch servo systeem startset

€ 116,90 p/stuk

Vaste decoder

€ 26,50 p/stuk

Verlengkabel voor servo PLS-125

€ 9,40 p/stuk
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.