Categorieën

Wie zijn wij:

Sinds 2003 is Hobby & Modelbouw een actieve webshop voor de mannelijke en vrouwelijke modelbouwers met meer dan 4500 artikelen.

Opgericht door Wim Eijck uit Katwijk aan Zee. Service stond altijd hoog in het vaandel bij Wim en zo bedacht hij om als extra service bij diverse bouwpakketten een Nederlandse vertaling te maken. Dis is een geste die door veel klanten uiterst gewaardeerd wordt.
In 2016 (het liep tegen Wim z’n 70 ste verjaardag gaf hij via zijn site te kennen dat hij van zijn rust wilde genieten en de webshop wilde verkopen. Via mijn zwager Klaas kwam ik (Iwan) in contact met hem.

Al snel was ik enthousiast om verder te gaan met deze webshop. Ik zat thuis zonder werk en op je 55e jaar vind je ook niet heel snel meer een baan. Dit was een mooi iets om in te stappen.
Opgegroeid in een ondernemersgezin, mijn vader was meubelmaker, begrijp ik als geen ander wat het is om de klant centraal te stellen en hen te adviseren waar ze het zelf even niet meer weten. In mijn werkzame leven ben ik altijd elektricien/service monteur geweest met een goed technisch inzicht.

Vanaf 1 oktober 2016 wordt de webshop door mij geleid. Ik heb me de producten eigen gemaakt zodat ik u ook de vertrouwde informatie kan geven als u gewend ben.
Ik word bijgestaan door mijn vrouw Petra die boekhoudkundig onderlegd is. Ook zij is opgegroeid in een ondernemersgezin.

Samen vormen we een unieke combinatie met de juiste kennis en ervaring, wat een stevige basis vormt voor deze webshop. Ons plan is om op deze ingeslagen weg door te gaan en u met net zoveel enthousiasme en klantvriendelijkheid van dienst te zijn, zoals u al 13 jaar gewend bent van Hobby-en-Modelbouw.

Wij blijven erop toezien dat ons assortiment uniek, verfrissend en verrassend blijft!

Iwan & Petra