Categorieën

OcCre Modelbouw / OcCre modelschepen

Creatieve scheepsmodellen als bouwpakket .... historisch en romantisch.Duikt u terug in de geschiedenis en laat u zich meevoeren in de opwindende wereld van de scheepvaart. 
Scheepsmodellen met een fascinerende geschiedenis: bloedige veldslagen, onmogelijk lijkende reizen, onverschrokken kapiteins, dappere patriotten, matrozen die hun leven gaven aan en voor de zee.

OcCre Modelbouw is een handelsmerk wiens potentieel voor ontwikkeling is gebaseerd op een team van hoog gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, capabel in het creëren van uitmuntende ontwerpen met een hoge mate van gedetailleerdheid. 
Alle kits bevatten natuurlijke kwaliteitsmaterialen.

Het doel van OcCre Modelbouw is om haar cliënten een kwaliteitsproduct te leveren dat met veel zorg is samengesteld, wat de klant veel bouwplezier en een aantrekkelijk product garandeert.

Het team van medewerkers gebruikt bij het ontwerp en de ontwikkeling van de producten moderne technologie zoals 3D CAD, hoge resolutie digitale camera’s en beeldbewerkingsprogramma’s.

Om een gemakkelijke en plezierige bouw te verzekeren wordt elke bouwdoos vergezeld van gedetailleerde instructies, onderverdeeld in montagestappen met stap-voor-stap kleurenfoto’s.

Bij de bouw wordt u bijgestaan door een Nederlandse bouwbeschrijving (die u alleen bij ons er standaard bijgeleverd of gemaild krijgt) en een stap-voor-stap fotohandleiding, die weinig of niets te vragen overlaten.

LET OP: De levertijd van deze artikelen kan 2-5 weken bedragen.

Wij wensen u veel plezier.