Categorieën

Walachia speelgoed

Walachia is het merk dat al meer dan 25 jaar bekend staat vanwege de hoge kwaliteit traditionele en educatief houten speelgoed. Walachia maakt gebruik van beuken en sparren hout uit Tsjechische bossen. Inmiddels heeft u keuze uit 45 soorten kits.

Met onze kits worden zowel volwassenen en kinderen worden vermaakt. Voor de kinderen zijn deze kits educatief, esthetisch en natuurlijk speelgoed. Dit speelgoed wordt veelal uitgekozen door verantwoorde ouders omdat dit milieuvriendelijk en veilig is voor kinderen. Door het spelen met dit speelgoed ontwikkelt het kind verbeelding en manuele vaardigheden, leert hen geduld en logisch redeneren en laat ervaren dat het spelen met dit klassieke speelgoed nooit saai wordt.
Lange levensduur van kits gegarandeerd door een combinatie van kwaliteit massief hout en perfecte afwerking. Doordat er massief hout gebruiktwordt, zien de houten kits eruit als echte constructies.
WALACHIA® kits zijn bekroond met de prijs "Proper Toy" doordat het speelgoed voldoet aan aantal criteria,  denk hierbij aan kwaliteit, veiligheid voor gezondheid en hygiëne aan educatieve voordelen voor het kind. Alle kits hebben CE-certificaat.

De huisjes en gebouwen zijn schaal 1:32 en staan ook heel bijzonder bij uw treinbaan spoor 1. U kunt ze zelfs bemetselen en voorzien van echte stenen dakpannen. Deze artikelen kunt u vinden in de afdeling modelbouw steentjes.