Categorieën

.Lasercut karton modelbouw: Knap gedetailleerd!
Bespaar (veel) geld met de bouwpakketten in deze afdeling,  die een zeer betaalbare serie gebouwen biedt voor modelspoor liefhebbers.
Gemaakt met de nieuwste, verrassend gedetailleerde technieken.

U zult versteld staan van de kwaliteit van deze kits met hun gedetailleerde full-color bedrukking van hoge kwaliteit en de fantasierijke onderwerpen.


De bouwpakketten in deze afdeling bieden een betaalbare reeks gebouwen voor modelspoor liefhebbers.
De kwaliteit van deze kits springt er echt uit, met hun gedetailleerde full-color bedrukking van hoge kwaliteit en de fantasierijke onderwerpen.
En ze zijn ook nog betrekkelijk goedkoop!!

Naast enkele hoogbouw zult u hier vooral fantastische laagbouw gebouwen vinden in de vorm van bijv. rijtjeshuizen en -winkels, kerken, stations, perrons, seinhuizen en veel meer.

Voor het maken van gebouwen van plastic zijn altijd peperdure matrijzen nodig, waardoor ze steeds duurder zijn geworden.
Omdat tegenwoordige technieken steeds verfijnder worden, zijn fabrikanten op zoek gegaan naar goedkopere fabricage methodes.

Die hebben ze bijv. gevonden in sublieme kits, die van architectenkarton worden gemaakt.
De kits in deze afdelingen worden geleverd in dik  karton van hoge kwaliteit, waarmee een verrassend mooi en stevig eindresultaat bereikt wordt.
Deze kartonnen kits zijn bovendien vaak te maken in verschillende uitvoeringen, omdat er extra onderdelen bij worden geleverd.

De bouw wordt vergemakkelijkt door de bijgeleverde stap-voor-stap fotohandleiding. 
LET OP 1: BEPERKTE OPLAGES!
Door steeds vernieuwende technieken worden de hier aangeboden modellen in beperkte oplages gemaakt!
Als u dus van plan bent om bijv. in de toekomst meerdere van dezelfde kits te combineren, dan raad ik u aan om direct het juiste aantal te bestellen, voordat u ernaast grijpt.

Deze kits worden in principe met een Engelstalige bouwbeschrijving geleverd, tenzij anders vermeld.