Categorieën

Modelbouw / Engino bouwsystemen

Engino bouwdozen zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen, die zich vele constructiebouwmogelijkheden willen eigenmaken.

BOUWSYSTEMEN voor kinderen en volwassenen voor het creatief bouwen van technische modellen.

Speciaal voor kinderen worden tijdens het bouwproces de ontwikkeling van fijnmotorische vaardigheden en logisch denken ontwikkeld en getraind tijdens het bouwproces.

Op die manier wordt aangespoord om om te gaan met technologie en “leren door te doen”.


 


Het ENGINO BOUWSYSTEEM is eenvoudig voor jongere ontdekkers (ook in club- of schoolverband), toereikend veeleisend voor getalenteerde volwassenen.

Het ENGINO BOUWSYSTEM biedt u bekroonde educatieve constructie bouwdozen  en is misschien het meest divers en geavanceerde driedimensionale educatieve constructie speelgoed op de hedendaagse markt. 
Het gepatenteerde ontwerp van de onderdelen maakt verbindingen van tot 6 richtingen tegelijk mogelijk, terwijl de unieke uitbreidingscomponenten leiden tot bouwsels die voorheen ondenkbaar waren. 
Daardoor wordt de creativiteit en fantasie van kinderen als ook van volwassenen ontketend. 

(Machine-)bouwkunde is de kunst van herschikking van materialen en krachten der natuur.  De merknaam gebruikt dezelfde beginselen, door deze fundamentele en aangeboren menselijke karakteristieken te huldigen, die ons aanmoedigen tot het bereiken van verbazingwekkende technische prestaties. Onze kinderen worden begaafd met deze kracht 
en door het creatieve spelen leren ze, hoe dat te ontwikkelen.


Bekijk een filmpje over het bouwsysteem doorHIERop te klikken.

Het ENGINO BOUWSYSTEEM werd ontwikkeld door een groep constructeurs en leraren met de bedoeling om leerlingen te helpen met het gemakkelijk en creatief bouwen van technische modellen, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan experimenteren en het leren over technologie. 
Op die manier wordt aangespoord om om te gaan met technologie en “leren door te doen”. 

Het grootste voordeel van dit systeem is, dat het kinderen mogelijk maakt om snel en gemakkelijk eenvoudige of complexe modellen te bouwen, met gebruikmaking van een zeer laag aantal verschillende componenten en een veel lagere hoeveelheid onderdelen.
Maar ook volwassenen zullen vele uren plezier kunnen beleven aan eigen (grote) ontwerpen.